Tågarps Trädgård

Din Gröna Destination för Inspiration!

Vi är oasen för trädgårdsälskare på alla nivåer, vare sig du är amatör eller professionell. Välkommen med dina tankar och funderingar runt gammal trädgård eller nyetablering. Hos oss kan du uppleva alla växtsäsonger och njuta tillika!

Vi på Tågarp erbjuder försäljning av växter av hög kvalitet och delar gärna med oss av vår kunskap. Önskar du personlig rådgivning om plantor, planeringshjälp för stor eller liten trädgård eller har du bara lust att ha ett trevligt samtal om dina grödor, ja då har du hamnat rätt!

Vi för ett brett och spännande sortiment med perenner och örter, en mångfald av inhemska och utländska rosor, rotade såväl som bar-rotade prydnads- och häckbuskar, fruktträd, spaljé- och alléträd. Önskar du prydnadsgräs, barr- eller klätterväxter har vi ett stort urval. Årstidernas olika blommor och exotiska citrusplantor kan vi också fresta med.

I vår lantliga lilla butik finner man trevliga tillbehör för trädgården, allehanda praktiska redskap, växtvårdsmedel, spaljéer, krukor och korgar.

Kan vi få dela med oss av inspiration och idéer till dig, ja då har vi haft en bra dag på jobbet!

Varmt välkommen!